Голова НБУ отримав нагороду як найкращий у східній Європі

Глава Національного банку України Яків Смолій отримав нагороду "Центробанкір року в Центральній і Східній Європі" в 2019 році від міжнародної газети GlobalMarkets, яка входить в інформаційний ресурс GlobalCapital.

Церемонія нагородження Смолія відбулася у Вашингтоні під час щорічних зборів Міжнародного валютного фонду і Світового банку 19 жовтня.

В НБУ уточнили, що комітет GlobalMarkets Awards відзначив успіхи Смолія як глави центрального банку в дотриманні послідовної монетарної політики в рік значних політичних змін в країні.

Нагорода GlobalMarkets Awards - друга за рік міжнародна нагорода, яка відзначає успіхи українського центробанку на світовій арені. На початку 2019 року Національний банк отримав нагороду Central Banking Awards за прозорість і розвиток діалогу зі стейкхолдерами в умовах складної ситуації в країні, починаючи з 2014 року.

Перекладено матеріал Ліги

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

смолій банки

Знак гривні
Знак гривні