Гладковський завдав збитків на 10 млн грн, а ексвласники Приватбанку - на 150 млрд

Розмір застави для Олега Гладковського відповідає збиткам, – застава становитиме близько 10 млн гривень. Збитки, яких завдали державі колишні власники «Приватбанку», у тисячі разів більші.

Розмір застави для заарештованого колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського відповідає завданим його діяльністю збиткам. Про це йдеться в заяві Вищого антикорупційного суду. "Колишнього першого заступника секретаря РНБО утримуватимуть під вартою з правом внесенням застави в розмірі 10 623 130 гривень. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні слідчим суддею ВАКС після тривалого засідання".

Для порівняння: «Сума збитків, яка зараз встановлена в провадженнях НАБУ щодо «ПриватБанку», складає більше 150 млрд гривень. Це те, що було вкрадено вже після революції. Левову частину цих коштів становлять кошти, виведені з «Приватбанку». Це розслідування триває», – казав у Верховній Раді директор НАБУ Артем Ситник весною 2018 року.


Нагадуємо про розслідування щодо Коломойського часів його екзилу

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

суд банки коломойський гладковський

Знак гривні
Знак гривні