Зеленський визнав, що не знав повноважень Президента. Половина його тез руйнується одним словом: Коломойський

"Ми сьогодні побачили, як імітація президента України спілкується з імітацією українських журналістів. Не всіх, але дуже багатьох", - сказав блогер Юрій Гудименко у програмі Радіо Свобода.


Що напресмарафонив Зеленський: серйозний огляд і смішне із соцмереж (ДОБІРКА)

Всі знають, що президент хамить журналістам, всі знають, що прессекретарка може відштовхнути, перебити, сказати, що це незручне питання, давайте його знімемо, а журналісти будуть сидіти, «їсти», сміятись.

Зеленський зустрічався з ветеранами, частина з яких підтримує зараз «Майдан». Він там прямим текстом сказав, що він прослуховує телефони, читає роздруківки людей, які організовують це!

І ще він сказав, що він хоче зробити все, що завгодно, щоб поговорити з Путіним, і після цієї розмови станеться щось неймовірне, що Путін, скоріш за все, піде на його умови. Я в це не вірю!

Навіщо був цей марафон сьогодні? Ми побачили, що людина взяла на себе відповідальність – пішла у президенти, публічно зізнавшись сьогодні, що він не знав повноважень президента!

Половину тез Зеленського сьогодні щодо внутрішньої політики руйнується одним прізвищем – Коломойський.

Коли він заявляє представникам видання «Новое время», що «вашим власником є громадянин Чехії», можна запитати: власник «1+1» є громадянином Ізраїлю і громадянином Кіпру?

Більше у подкасті

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

корупція коломойський зеленський опініон змі

Знак гривні
Знак гривні