Як виглядають найкращі приклади відновлення закинутих просторів та будівель? (ФОТО)

Як ми повідомляли, журнал архітектури та дизайну DeZeen показав свій короткий список на нагороду 2019 року (ФОТО). Цього разу представимо кілька номінантів, які нам найбільше сподобались, у категорії "відродження" (rebirth). Кілька з них ми раніше подавали в категорії "громадські простори", в яку вони також ввійшли за сумісництвом. А ось нові:

Це - Mil Centro, ресторан на висоті близько 3700 метрів над рівнем моря, із видом на археологічний комплекс у Перу. Дах зроблено з зів'ялої трави, щоб він краще вписувався у пейзаж. Це ціла мережа - дивіться лінк.

Coal Drops Yard - це перетворення на сучасний комерційно-соціальний центр двох складів вугілля, що в дев'ятнадцятому столітті прибувало в Лондон з північної Англії.

The Forest BIG у Тайпеї, Тайвань розташовано на місці колишнього парку розваг. Будівля, що колись була закинута, перетворена на центр для навчальних подій, з кухнею, залами, концертнии майданчиками.

Усіх номінантів в усіх категоріях можна подивитися тут.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

краса архітектура

Знак гривні
Знак гривні