У Станиці Луганській влаштували акцію проти анонсованого розведення військ (ВІДЕО)

На КПВВ учасники гуртом заспівали гімн та розгорнули 40-метровий прапор, переданий з окупованого Луганська.

Проти плану розвести війська в Петрівському і Золотому виступили на Луганщині. Активісти влаштували автопробіг у Станиці Луганській, де сторони відвели свої сили наприкінці липня, - передає 5 канал.

До акції долучилися зо три десятки автівок, які рушили під українськими стягами. Колона зупинилася на КПВВ, де усі учасники гуртом заспівали гімн та розгорнули 40-метровий прапор. Стяг передали з Луганська.

Із ним зустрічали мешканців тимчасово окупованого міста, які прямували через пункт в'їзду-виїзду. У патріотичному автопробігу взяли участь мешканці понад десятьох регіонів Луганщини, а також жителі столиці та Полтави.

"Був розроблений та замовлений нашими луганчанами, які зараз, на жаль, проживають в окупації. Але вони замовили прапор, виготовили і надіслали в нашу колекцію прапорів. Кажуть, коли Україна буде повертатися до Луганська, щоб обов'язково цей прапор був попереду", – показав стяг голова Станично-Луганської РДА Юрій Золкін.

Звільнення окупованих територій дуже дорого нам дається. Дуже великою кров'ю. І відступати – це такий буде плювок в обличчя військових і на їхні могили, що це кощунство! Так не можна робити. Тільки вперед! Якщо хоч крок ми назад відступимо, бойовий дух війська впаде, і ми можем втратити державу", – наголосив учасник акції Валентин.

Нагадаємо, 1 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що на переговорах у Мінську ТКГ домовилася про розведення військ у Петрівському та Золотому.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

війна луганщина

Знак гривні
Знак гривні