Зламали двері ломом. Гонтарєва, яка заявляла, що вона в лікарні в Лондоні, заявила про обшуки у себе в Києві

"У мене зараз у Києві за місцем прописки на Великій Житомирській зламали ломом двері, й десятеро осіб у бронежилетах проводять обшук. Учора ПриватБанк, сьогодні я..." - заявила ексочільниця Нацбанку. Державне бюро розслідувань підтвердило, що проводить обшуки у київській квартирі, де прописана екс-глава Національного банку Валерія Гонтарева.

Екс-глава НБУ додала, що правоохоронці в масках і з автоматами. Наразі за місцем обшуку нікого немає, оскільки у цій квартирі мешканці не проживають майже рік. За її словами, адвокат вже давно повідомив ГПУ та ДБР, що екс-глава НБУ проживає в Лондоні.

Зовсім недавно Гонтарєву збила машина в центрі Лондона. Про це розповіла вона сама. Її давно чекають на допит

За словами прес-секретаря директора ДБР Анжеліки Іванової, обшуки проводяться у домоволодіннях всіх учасників провадження, зокрема й у Валерії Гонтаревої.

12 вересня ДБР проводить обшуки на концерні "Укробронпром" та на підприємствах-експортерах, що входять до його складу. Слідчі дії відбуваються в рамках кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб правління Національного банку України в 2016 році. У 2016 році главою НБУ була Валерія Гонтарева.

За матеріалом Української правди

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

банки кримінал гонтарєва

Знак гривні
Знак гривні