Поліція подякувала добробатам Яроша, ОУН, ім.Шейха Мансура - і роззброїла їх (ВІДЕО, ФОТО)

Бійці батальйонів ім. Шейха Мансура, ОУН та 8-го батальйону Української добровольчої армії прийняли рішення добровільно передати залишки зброї поліцейським, - так заявляє поліція. На сторінці Дмитра Яроша (УДА) чи Миколи Коханівського (ОУН) наразі немає жодної інформації на цю тему.

Процес передачі озброєння офіційно зафіксований. Він відбувся за участі керівництва Нацполіції, поліції Донецької області, Служби безпеки України, командування добровольчих підрозділів.

На відео видно лише зброю та представників держави:

На місці працювали слідчі та працівники вибухотехнічної служби. Поліцейські також забезпечили публічну безпеку під час процедури передачі зброї. Перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін подякував добровольцям за віддану службу українському народу та відзначив, що ця зброя служитиме для надання відсічі збройній агресії РФ та захисту країни.

15 жовтня 2018 року очільник Української Добровольчої Армії (УДА) Дмитро Ярош заявив, що 5 та 8 окремі батальйони УДА відходять з передової, аби розпочати підготовку загонів територіальної оборони по всій країні.

За матеріалом УНІАН

армія поліція зброя

Знак гривні
Знак гривні