Нефьодов шукає реформаторів у митницю. Терміново, дорого

Починаємо набір людей в Команду Підтримки Реформ (RST) у Нову митницю, - пише новий голова митниці Макс Нефьодов.

Він шукає 21 людину. Ці люди не будуть працювати держслужбовцями – зарплату їм будуть платити донори. Подача документів до 15 вересня.

Лінки на вакансії тут.

"Хто хоче працювати в крутій команді над одним із найбільш амбітних завдань в країні – вам до нас! Будемо лупати цю скалу разом!" – пропонує він.

Чому це потрібно?

Бо хтось має нову митницю ж побудувати. Такої функції чи штатних одиниць, як «проектна команда», в структурі жодного держоргану немає. Люди, зайняті поточними процесами, не можуть їх облишити і взятись до аудиту функцій чи розробки нової структури.

Також є проблема зі строками. За нинішнім законодавством (нам його обіцяють змінити, але поки є те, що є), перші нові держслужбовці зможуть зайти ззовні (а не бути переведеними) десь в кінці листопада / на початку грудня. Відповідно, перші зміни будуть коли? В лютому? Доооовго. Та й вимоги до конкурсів теж хтось має скласти.

Хоч нам Міністерство фінансів і обіцяє збільшити зарплати наступного року, це буде наступного року. А так ми можемо отримати допомогу від ЄС вже зараз, за що донорам дуже вдячні".

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

митниця робота реформи

Знак гривні
Знак гривні