Буркіна-Фасо закупила українські «Шреки» (ФОТО)

До західно-африканської країни Буркіна-Фасо були доставлені спеціальні броньовані автомобілі «Шрек-М» у модифікації виявлення та знешкодження мін.

КрАз Шрек-М

Для саперних завдань на «Шрек-М» встановлений маніпулятор з 6-метровою стрілою італійського виробництва, що може піднімати до 300 кг вантажів, а також копати та підіймати вибухонебезпечні предмети. Все керування здійснюється з броньованої кабіни, тож оператор перебуває в безпеці, - повідомляє Український мілітарний портал.

Окрім того, автомобіль оснащений системою з розмінування (виробництво США), що включає в себе камеру з високою роздільною здатністю, зображення з якої виводиться на спеціальний монітор, спеціальне світлове обладнання, захватний пристрій.

Броньований корпус цього автомобіля виготовлено компанією Streit Group та забезпечує захист від ураження:

* стрілецькою зброєю та уламками гранат – STANAG 4569 level2
* протимінного захисту – STANAG 4569 level 2a, 2b

Автомобіль оснащено 380-сильним двигуном, 9-ти ступеневою КЗП. В «Шрек-М» може розміститися до 10 осіб в повній амуніції плюс два місця в кабіні водія.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

зброя африка полтавщина

Знак гривні
Знак гривні