Бойовики лише імітують розведення сил у Станиці

Незаконні збройні формування ОРЛО і далі продовжують імітувати роботи з демонтажу фортифікаційних споруд, що розміщені на ділянці розведення номер 1 (Станиця Луганська).

Як повідомляє “Новинарня“, про це заявила українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, передає у вівторок, 27 серпня, пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

“Зокрема, замість активних дій з демонтажу фортифікаційних споруд, російські найманці з тильного боку розмістили чергову тимчасову споруду «кунг» з написом так званого СЦКК, тим самим зафіксувавши свою присутність на ділянці розведення №1”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відповідно до Рамкового рішення ТКГ та інших Мінських домовленостей ділянка розведення “Станиця Луганська” має бути вільною від будь-яких мілітарних структур.

У СЦКК наголосили, що зазначені дії ставлять під зрив виконання Мінських домовленостей щодо розведення сил та засобів. Крім того, таким чином окупаційна адміністрація не дає можливості українській стороні перейти до реальних дій з ремонту зруйнованої частини мосту.

війна луганщина

Знак гривні
Знак гривні