«Тремтіть, бандерлоги». Слуга народу Дубинський підтримав колегу-депутата, який обізвав журналістку

Обраний від Слуги народу депутат Олександр Дубинський підтримав однопартійця Максима Бужанського, який обізвав журналістку НВ Ольгу Духнич "черговою тупою вівцею".


Обраний "Слуга народу" обізвав журналістку НВ "черговою тупою вівцею". Двічі

Також Дубинський назвав себе, Бужанського і главу партії Слуга народу Дмитра Разумкова «єдиними серйозними депутатами» в новому парламенті і пошкодував, що в Верховну Раду не балотувався ексзаступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

Нагадаємо, Максим Бужанський образив журналістку НВ Ольгу Духнич в Telegram, назвавши її «тупою вівцею», - передає власне НВ.

Сама Духнич, коментуючи образи на свою адресу, заявила, що відповідати Бужанському — це «як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який нагидив вам на рукав пальто».

Відзначимо, що Бужанський в своїх постах неодноразово заявляв, що голосував за Партію регіонів десять років, що Янукович — хоч і не найвдаліший, але легітимний президент, а «майдан погубив Україну». Що 9 травня — справжнє свято, а 8 травня нікому не потрібне, що порівнювати два тоталітарні режими — Сталіна і Гітлера — значить плювати «на могили батьків», і так далі.

Дубинського не раз звинувачували в поширенні фейків. В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун в травні 2019 року подала на нього до суду в зв’язку з поширенням інформації про те, що вона нібито займається розкраданнями бюджетних коштів за допомогою організації Захист патріотів, очолюваної її чоловіком.

У березні 2019 року програму Українські сенсації, якою керує Дубинський, випустила сюжет "50 відтінків Порошенка". У цьому сюжеті йдеться про те, що Петро Порошенко створив злочинне угрупування в Молдові і нібито причетний до вбивства свого брата Михайла.

Подібні версії вперше з’являлися раніше на російських телеканалах. Через вихід цього сюжету Порошенко подав до суду на 1+1.

Мер Дніпра Борис Філатов в Facebook назвав Дубинського «говорящей ж***й Коломойского».

Крім того, в червні 2018 року Дубинський у Відні зустрічався з Андрієм Портновим і головним редактором інтернет-видання Страна.ua Ігорем Гужвою.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

скандал зеленський змі

Знак гривні
Знак гривні