Обраний Слуга народу обізвав журналістку НВ черговою тупою вівцею. Двічі

«Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником «Слуги народу» заявила, що я ностальгую за СРСР і «часами Януковича». Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ».

Блогер Максим Бужанський обраний народним депутатом у 25 мажоритарному окрузі в Дніпрі.

Обраний народний депутат, представник партії «Слуга народу» Максим Бужанський назвав журналістку «Нового времени» Ольгу Духнич «тупою вівцею».

«Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником «Слуги народу» заявила, що я ностальгую за СРСР і «часами Януковича». Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ», – написав Бужанський у Telegram, передає Радіо Свобода.

У відповідь Духнич заявила: «Щось відповідати пану Бужанському – це як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який нагадив вам на рукав пальто».

Журналістка також закликала майбутнього народного депутата вибачитися перед «Новым временем».

Під час інтерв’ю з лідером «Слуги народу» Дмитром Разумковим Духнич справді сказала, що Бужанський «ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича». Разумков, зі свого боку, закликав судити майбутніх депутатів за їхніми новими справами і вчинками.

Офіційної реакції партії «Слуга народу» на слова Бужанського наразі немає.

Хто такий Бужанський

Блогер Максим Бужанський обраний народним депутатом у 25-у окрузі в Дніпрі. Він відомий опозиційним ставленням до подій Євромайдану, - пише Радіо Свобода.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

скандал бужанський змі

Знак гривні
Знак гривні