Та ну його. Більшість пасажирів російського літака, що сів на пузо в кукурудзі, відмовилися летіти далі до окупованого Криму

Більшість пасажирів літака А321 авіакомпанії "Уральські авіалінії", який аварійно сів вранці в четвер у Підмосков'ї, відмовилися летіти в анексований Росією Крим.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на пресслужбу перевізника.

"Сім пасажирів вилетіли в Сімферополь (ручна поклажа була їм видана). Багаж буде відправлений найближчим рейсом. 65 пасажирів з багажем і ручною поклажею зараз доставлені автобусом в аеропорт Домодєдово і вирушать у Крим додатковим рейсом... Інші пасажири відмовилися від подальшого перельоту, їм буде оформлене повернення коштів у повному обсязі, а також виплачені компенсації", - йдеться в повідомленні компанії.

Airbus-321, що виконував рейс авіакомпанії "Уральські авіалінії" за маршрутом Москва-Сімферополь, здійснив аварійну посадку вранці 15 серпня в районі села Рибинське Жуковського району Московської області на кукурудзяному полі.

За останньою інформацією, по медичну допомогу звернулися 74 людини, з них 19 дітей. Госпіталізовано шість осіб.

На борту перебували 233 людини, зокрема сім членів екіпажу.

За попередніми даними, причиною інциденту стало потрапляння зграї птахів у двигуни, повідомили в авіакомпанії. Це призвело до пожежі в одному з двигунів. Пасажири були евакуйовані по надувних трапах.

Літак прямував до анексованого Криму з аеропорту Жуковський у Московській області. На фотографіях очевидців видно пожежу правого двигуна.

крим авіація

Знак гривні
Знак гривні