Як армія знищила позицію бойовиків на териконі (ВІДЕО)

Підрозділ Збройних сил України, задіяний до проведення Операції об’єднаних сил, знищив позицію бойовиків, облаштовану на териконі.

Як повідомляє “Новинарня“, відео операції в п’ятницю, 9 серпня, оприлюднив на сторінці у соцмережі Facebook армійський волонтер Юрій Мисягін, який обрався нардепом по мажоритарці від Слуг.


Зеленський визнав зрив перемир'я у зв'язку з загибеллю чотирьох українських бійців під Павлополем

Як відомо, на виконання рішення, ухваленого в Мінську під час засідання Тристоронньої контактної групи, з 00 годин 01 хвилин за київським часом 21 липня 2019 року вздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях було оголошено “режим тиші”, що передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння. Перемир’я запроваджено на необмежений термін.

Разом з тим, за 10 днів (до 30 липня включно) штаб ООС заявляв загалом про дев’ять обстрілів з боку бойовиків, а 31 липня – одразу 11 за добу.
За оцінками волонтерів InformNapalm, збільшення кількості обстрілів на фронті – не загострення, а відображення повсякденної дійсності, адже перед цим в ООС занижували дані щодо ворожої активності під час перемир’я.

На момент публікації відео не зрозуміло коли відбувалися події показані на ньому: до перемир'я і відео запощене зараз щоб заспокоїти громадськість чи таки останніми днями і це відповідь на постійні обстріли зі сторони російської гібридної армії.

армія донеччина війна луганщина

Знак гривні
Знак гривні