Посилюється конфлікт між Кличком - та екс-адвокатом Коломойського Богданом й директором каналу Коломойського Ткаченком

Кличко звернувся до НАБУ через заяви Богдана. "Звернувся в НАБУ, аби відкрили провадження за заявою голови ОП Богдана про пропозицію йому хабаря нібито в моїх інтересах", – написав Кличко у Twitter.

"Сподіваюся, пан Богдан сприятиме розслідуванню. Якщо, звичайно, сказав журналістам правду", – додав Кличко.

Хто кому смотрящий?

Як відомо, Кличко заявляв, що йому намагаються нав'язати "смотрящого" від Богдана - у відповідь Богдан заявляв, що йому пропонували хабар від "смотрящого", який уже є у Кличка.

Кличко заявляв, що Богдан намагався підпорядкувати його своїм людям – або Андрію Вавришу, або Олександру Ткаченку.

На підході

Гендиректор холдингу 1+1 media Олександр Ткаченко допустив, що може очолити міську владу Києва.

"У Києві - тотальна корупція. Треба буде обговорити з городянами концепцію розвитку міста, але очевидно, що треба відновити народовладдя, адже в місті по суті немає районної влади. Бюджетом столиці розпоряджається навіть не Кличко, а двоє людей - Вадим Столар, Максим Микитась", - додав він.

Розділення всупереч рішенню КСУ, як при Януковичу

Офіс президента Володимира Зеленського домагається звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації – чи через подання Кабінету міністрів, чи через відставку самого Кличка, який одночасно очолює Київраду.

У 2003 році Конституційний суд визначив, що КМДА має очолювати обраний мер. Але при Януковичу ці посади, тим не менш, розділяли.

Людина Коломойського чи кум Медведчуків - от у чім питання

За даними "Україснької правди", у команди Зеленського є дві кандидатури на посаду голови КМДА: Олександр Ткаченко (гендиректор холдингу "1+1 Media" Ігоря Коломойського) і Андрій Холодов (бізнесмен і кум дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко).

За різними матеріалами Української правди

богдан київ кличко конфлікт

Знак гривні
Знак гривні