«Так що всі - сюди». Російська ведуча, яка підтримує окупацію й відвідувала окупований Крим, без проблем приїхала в Київ (ФОТО)

До Києва вона прибула на поїзді, проблем з прикордонною службою України і митницею у Дани Борисової не було.

Російська телеведуча, актриса Дана Борисова, яка в 2017 році була в окупованому Криму і назвала півострів «російським», приїхала до Києва на зйомки шоу для російського телеканалу «П'ятниця».

«До речі, про зустріч із прикордонниками та митницею. Вони заходили двічі - о пів на третю ночі і о пів на сьому ранку, ставили, звичайно, запитання і трохи потрусили речі. Але впустили до Києва спокійно, тихо і мирно. Так що всі сюди. Ми за мир і дружбу», - написала Борисова.

Під час прогулянки по Києву росіянка опублікувала в сторіс відео Михайлівського собору, назвавши його Києво-Печерською лаврою і «не могла зрозуміти, чому він особливо не вразив».

Пізніше вона «виправила помилку» і відвідала Лавру, особливо відзначивши «печеру зі святими мощами, в тому числі Іллі Муромця».

В Україні Борисова бере участь в зйомках шоу «Пацанки» для російського телеканалу «П'ятниця», в якому виступила наставницею і буде розповідати дівчатам, як позбутися алкогольної та наркотичної залежностей. Раніше росЗМІ писали, що Дана Борисова ледь не наклала на себе руки за допомогою таблеток, потім відбула курс лікування, а тепер запевняє, що повернулася до здорового способу життя.

Лівий берег

змі київ росія

Знак гривні
Знак гривні