Позитивний баланс довіри - у Зеленського і Ко. Авакова ніхто не любить, у Порошенка найгірший баланс (ІНФОГРАФІКА)

Свіже опитування КМІС показало, зокрема, що у Зеленського зараз найпозитивніший баланс довіри-недовіри серед політичних діячів країни: досі триває "медовий місяць" між суспільством та шостим президентом.

Політики розташовані за балансом довіра-недовіра. Сума в рядках менша за 100%, бо ми не візуалізували "важко сказати". Слід зауважити, що при цьому деяких людей, як-от представника президента в парламенті Руслана Стефанчука, просто мало хто знає.

Без візуалізації - таблиця 3 у звіті.

З 25 червня по 7 липня 2019 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв'ю опитано 2004 респонденти, що мешкають у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за вибіркою, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

інфографіка зеленський суспільство порошенко

Знак гривні
Знак гривні