Хроніки реваншу. Серед новопризначених голів ОДА - спонсор сепаратистів. Інший - регіонал-українофоб

Запропонований Зеленським на посаду голову Одеської ОДА Андрій Андрейчиков постачає металобрухт у невизнане Придністров'я і фінансує проросійських сепаратистів.

На Одещині діє закритий мисливський клуб, в який входять Дмитро Череп, Сергій Кушнір та Андрій Андрейчиков.

Про це повідомила на facebook-сторінці журналістка Наталя Седлецька.

За її словами, в клуб "Мисливець 2007" входять лише десять осіб. Полюють вони на птахів і кабанів у Кілійських мисливських угіддях.

"Один із них - Дмитро Череп - у 2015 році хотів створити "Одеську народну республіку", в якій мав отримати керівну посаду. Звозив для цього бойовиків із "ЛНР/ДНР". За це його засудили на 5 років, він визнав провину і пішов на угоду зі слідством.

Другий - Сергій Кушнір - очолює одеський центр агресивно проросійської партії "Родіна", головою якої досі залишається Ігор Марков, який втік до Росії.

Третій учасник закритого мисливського клубу - Андрій Андрейчиков. Бізнесмен, який постачає металобрухт у невизнане Придністров'я, з чого годуються місцеві проросійські сепаратисти.

А ще Андрій Андрейчиков - новий, схвалений сьогодні Кабміном глава Одеської області", - зазначила Седлецька, уточнивши, що до офіційного призначення головою Одеської обласної державної адміністрації йому не вистачає лише одного підпису під указом президента.

Головою Луганської ОДА Зеленський запропонував українофоба з Партії регіонів Віталія Комарницького.

Блогер і журналіст Денис Казанський оприлюднив інформацію про те, що головою Донецької ОДА хочуть призначити ексрегіонала й українофоба Віталія Комарницького.

Казанський зазначив: "Призначення голів ОДА, схоже, стає серйозним фейлом нової влади. Якщо в списку кандидатів у нардепи від "Слуги народу" ми справді бачили в основному нові обличчя або взагалі маловідомих людей, то на чолі областей тепер ставлять відверто токсичних персонажів із похмурим бекграундом.

В Одесі тепер за губернатора стрьомний металобрухтник, пов'язаний із місцевими сепаратистами. Але ще веселіша ситуація в Луганській області. Там главою ОблВЦА призначено колишнього депутата Луганської обласної ради від Партії регіонів Віталія Комарницького.

Щоб зрозуміти весь цимес цього призначення, досить просто згадати, чим займалася Луганська облрада навесні 2014 року. А вона тоді відверто підтримував збройні формування ЛНР і записував звернення до Верховної Ради з вимогою визнати антиконституційний референдум 11 травня.

Сам Комарницький відомий своїми досить дрімучими, українофобськими поглядами. Він відкрито шкодував із приводу проголошення незалежності України в 1991 році, вважав, що незалежність стала наслідком "хуторянської ідеології" і молов схожі дурниці.

Але навіть якщо закрити очі на українофобію і підігравання сепаратистам, абсолютно незрозуміло за які заслуги Комарницький взагалі потрапив на таку посаду. Що нового може запропонувати нещасній Луганщині заштатний регіонал, який протирав штани в облраді на третіх ролях та служив ректором в одному з найкорумпованіших луганських ВНЗ?

До речі, для любителів покричати в коментарях про реванш, спеціально зазначу, що запропонував кандидатуру Комарницького та інших губернаторів Зеленський. А от затверджували їх сьогодні в Кабміні Гройсман і наші найпатріотичніші у світі міністри з НФ і БПП".

Також блогер опублікував посилання на сайт Східний варіант, де зібрані деякі висловлювання Комарницького.

За матерыалами Цензора

луганщина одещина реванш

Знак гривні
Знак гривні