«Це як треба лікувати рак, а ховаєшся за вибором суконь». Адміністрація Зеленського переїжджає і міняє назву

Адміністрація Президента переїде в Український дім на Європейській площі і змінить назву на Офіс президента. Голова Адміністрації Андрій Богдан заявив, що розроблено концепцію, яка передбачає, що переїзд відбудеться без використання коштів держави. Нагадаємо, свого часу Ющенко вже перейменовував Адміністрацію на Секретаріат.

"Ми відходимо від назви "Адміністрація" і переходимо до терміна більш сучасного і європейського - Офіс глави держави, Офіс президента. Ми перетворюємо Адміністрацію Президента з органу, який займався кураторством над різними державними інституціями і був паралеллю Кабінету Міністрів, в орган, який буде забезпечувати аналітичну роботу президента", - розповів заступник голови АП Руслан Рябошапка.

Під Офіс президента в Українському домі передбачена площа близько 8 тисяч квадратних метрів.

Будівлю на Банковій натомість віддадуть Національному художньому музею.

Рак і сукня

"Бачить бог, я не люблю то змішувати, але іноді в мене немає іншого виходу, - пише журналістка, за освітою психотерапевт Тетяна Ніколаєнко.

Коли клієнт приходить у терапію, перше, що він робить - це приймає рамку чи сетінг. Він має приходити в один і той же час, говорити, фантазувати відведений час і в той же відведений час злитися на терапевта, а не дзвонити потім увечері. Іноді клієнти дуже стараються поруйнувати ту рамку і просять зустрічатися з ними в ресторані, щоб говорити в приємнішій обстановці за їхні гроші. У кожного з них своя причина, чому вони уникають і не хочуть приймати цю рамку.

Так от - коли Володимир Зеленський і його молода команда міняють приміщення АП, боюсь, що проблема не стільки в паркеті, килимах і решті інтер'єрів Банкової, а в підсвідомому спротиві й небажанні зрозуміти, куди вони втрапили. І вже геть смішною була ідея переїхати в музей Леніна, та й Парковий не врятує...

Це так як би комусь треба було лікувати рак, а він ховався за вибором суконь.

курйоз зеленський

Знак гривні
Знак гривні