РФ у заяві Президента виглядає мало не стабілізуючою стороною. Це те, що хоче чути Путін, - реакція на слова Зеленського про загострення на фронт

"Хочу вірити, що сталася неймовірно прикра помилка. Бо, якщо Президент вважає, що на окупованих територіях Сходу України щось може відбуватися без відома Кремля, то це катастрофа", - так відреагувала віце-прем'єрка Іванна Климпуш-Цинцадзе на заяву Зеленського щодо обстрілів на Донбасі.

Нагадаємо, ситуація на фронті загострилася зразу після чергових переговорів у Мінську. Двоє військових загинули

"Ще більший жах полягає в тому, що РФ у заяві Президента виглядає мало не стабілізуючою стороною. Це те, що хоче чути Путін", - пише посадовиця.

"Ось де треба негайне службове розслідування, якщо хтось наважився порадити сказати таке Президентові.

Пояснення Глави держави мають бути швидкими і вичерпними, інакше це капітуляція, яку суспільство не сприйме. Президент має бути свідомим небезпек, на які він наражає державу."

Нагадаємо, в заяві Зеленського сказано: «Кричуще порушення Мінських угод – застосування артилерії – свідчить, щонайменше, про часткову втрату управління та контролю над найманцями. Ми сподіваємося, що російська сторона відновить контроль над цими підрозділами», – сказав Глава держави.

маразм армія кремль путін зеленський агресія війна

Знак гривні
Знак гривні