ГО «Коралі» заявляє, що сепаратиста Лук'янова подали в громраду КМДА від їхнього імені без їхнього відома (ДОКУМЕНТИ)

Голова громадської організації "Коралі" Наталія Мазниченко заявила, що для заявки в громраду КМДА невідомі використали бланк їхньої організації, але без печатки. ГО “Коралі” не має жодного стосунку до екс-регіонала Лук’янова та не уповноважувала цю особу на будь-які дії.

Її заяву оприлюднено на сторінці організації

"Кимось було використано наш фірмовий бланк, але без печатки. Ми працюємо з печаткою на усіх документах від нашої організації".

Головне, ЩО Я ОСОБИСТО НАВІТЬ НЕ ЗНАЙОМА з даною особою, а ГО “Коралі” не має жодного чи будь-якого взагалі стосунку до Лук’янова та не уповноважувала цю особу на будь-які дії від імені нашої організації. Сталася фальсифікація та підробка документів", - зазначає Наталія Мазниченко.

Що сталося?

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при КМДА призначені на 10:00 середи, 5 червня 2019 року. Серед 232 громадських організацій, чиї представники допущені до формування ГР КМДА і збираються в “Українському домі” – ГО “Коралі”.

Очільником у документах ГР КМДА вказано Владислава Лук'янова:

Відповідно до викладених на сайті КМДА документів, ГО “Коралі” зареєстрована в Києві за адресою: вул. Вербицького, 28-б, кв. 36.
Екс-“регіонал”, нардеп V-VII скликань Лук’янов Владислав Валентинович, 1964 р.н., є уповноваженим представником цієї організації на зборах із формування громради КМДА на 2019-2021 роки.


Біографія Лук'янова як очільника "Коралів" досі на сайті КМДА

Як відомо, уродженець Донеччини Лук’янов був одним із публічних спікерів команди Януковича. Крім того, у Раді VII скликання він брав участь у масових бійках в сесійній залі, коли “регіонали” протискали ратифікацію харківських угод, розблокування президії від БЮТ та ін. Після перемоги Майдану Лук’янов повернувся на Донбас і приєднався до проросійських бойовиків і сепаратистів.

“13 квітня 2014 року Лук’янов разом з натовпом козаків, гопників і російських “туристів” брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку. Тоді після заходу в Слов’янськ угруповання Гіркіна подібні захоплення відбувалися по всій області, і Харцизьк не став винятком.
У той день із захопленої будівлі були зірвані українські прапори, а замість них була вивішена символіка “ДНР”. Лук’янов виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців ЗСУ застосовувати силу проти “свого народу” тощо”, – пише у “Фейсбуці” журналіст і громадський активіст Денис Казанський, переселенець із Донеччини.

лук'янов скандал сепаратизм кримінал

Знак гривні
Знак гривні