В Україні з'явилися перші дороги європейської якості

Керівник "Укравтодору" Славомір Новак (колишній очільник польського міністерства транспорту та будівництва) заявляє, що на певних ділянках в Україні почали з’являтися дороги європейської якості.

"[Дороги європейської якості] вже з'явилися на певних ділянках. Можу гарантувати, що за п'ять років ми об'єднаємо обласні центри. Відремонтувати одразу все неможливо", — заявив голова Укравтодору.

"У 2019 році проводимо ремонт у Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях, а також капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман в Одеській області", — розповів Новак.

"Почали ремонт доріг Н-11 Миколаїв — Дніпро і Н-14 Миколаїв — Кропивницький. У 2019 році завершимо ділянку від межі Миколаївської області до Кропивницького", — додав він.

За його словами, у 2019 році почнеться капітальний ремонт шляху Н-14 від межі з Кіровоградською областю на південь, до Миколаєва. Дорога буде бетонною.

"З важливих проектів — дорога Н-31 Дніпро — Решетилівка. Це будівництво бетонної дороги з підключенням до коридору М-03 Київ — Харків — Довжанський. За кілька років поїдемо якісною дорогою від Дніпра до Києва", — розповів керівник Укравтодору.

Крім того, на трасі Н-08 Бориспіль — Маріуполь в рамках окремої бюджетної програми продовжується ремонт ділянки Запоріжжя — Маріуполь.

Економічна правда

транспорт україна автомобілі будівництво

Знак гривні
Знак гривні