СБУ планує антитерористичні навчання під Запоріжжям - можливе введення особливого режиму

Служба безпеки України вирішила провести тактико-спеціальні антитерористичні навчання із запровадженням особливого режиму 29-31 травня в Запорізькому районі Запорізької області.

"Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове введення особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо", – йдеться в повідомленні СБУ.

Навчання відбудуться в районі населених пунктів, розташованих недалеко від південно-східної частини Запоріжжя: Новоолександрівка, Степове, Лежино, Новооленівка, Кушугум, Григорівка і Ростуще.

Тут проходять автомобільні траси в напрямку великих міст Мелітополя, Бердянська (обидва – Запорізька область) і Маріуполя (Донецька область).

У навчаннях також будуть задіяні підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, представники органів влади та місцевого самоврядування.

СБУ закликає громадян зберігати спокій, а в разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб повідомляти правоохоронцям.

Цензор

запоріжжя сбу

Знак гривні
Знак гривні