Перша поїздка Зеленського після перемоги - на курорт

Переможець другого туру президентських виборів в Україні Володимир Зеленський здійснює першу поїздку за кордон – у Туреччину. Щоправда, на відпочинок.

Про це в п’ятницю, 26 квітня, сам політик написав у Facebook.

“Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль «Весело». А сам за два дні назад. За чотири місяці це перші вихідні. Всім бажаю тепла, здоров’я і нормального відпочинку”, – йдеться в дописі.

Полетів Зеленський на лоукостері “Пегасус”, про що свідчить фото борту.

У соцмережі жартують, що адреса першого закордонного візиту новообраного президента виявилася несподіваною, яку навряд чи хтось міг угадати.

“Це не Польща, не США, не Брюссель і навіть не Берлін. Бодрум, Туреччина”, – пише головний редактор “Європейської правди” Сергій Сидоренко.

"Всі експерти-міжнародники, хто прогнозував країну першого візиту новообраного президента - безнадійно осоромлені. Бо питати треба було не міжнародників, а експертів шоу-бізнесу. Не жарт", - пише він.

Олексій Панич питає: "А журналісти-розслідувачі, звичайно ж, зможуть забезпечити пильну увагу за перебуванням Зеленського в Туреччині?

Зможуть, наприклад, відстежити і повідомити, з якими представниками різних політичних та бізнесових кіл він там буде зустрічатися?"

Новинарня

зеленський туреччина

Знак гривні
Знак гривні