Порошенко різко скорочує розрив із Зеленським, - КМІС

У Київському міжнародному інституті соціології підтвердили достовірність даних соціологічного опитування, опублікованого в ефірі телеканалу «112 Україна».

Про це повідомила соціолог КМІС Тетяна Пєсковська, яка зазначила, що дані з’явилися в загальному доступі до їхньої офіційної публікації, передає ZIK.

Виходячи з цих даних, розрив між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським скоротився.

«Це дійсно наші дані, у нас дуже багато проектів ідуть паралельно, і якщо замовник не хоче публікувати ці дані, то, відповідно, ми їх і не публікуємо. Просто їх хтось «злив» раніше в інтернет. Ми збираємося представити прес-реліз», – пояснила Пєсковська.

Зазначимо, що раніше кандидат у президенти України Петро Порошенко, посилаючись на дані КМІС, заявив, що стрімко скорочує відставання від опонента Володимира Зеленського.

Раніше повідомлялось, що розрив між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком у другому турі становить понад 46%. Зокрема, за Володимира Зеленського планували віддати свій голос 72,2% опитаних, а за чинного президента Петра Порошенка планували проголосувати 25,4% опитаних.

порошенко вибори-19 рейтинг зеленський соціологія

Знак гривні
Знак гривні