Потрапити у фан-зону дебатів через сайт Зеленського на практиці неможливо. Мабуть, там будуть лише свої

Кандидат у Президенти Володимир Зеленський звинуватив свого опонента, чинного Президента Петра Порошенка у намаганні "розділити" країну і, зокрема, прибічників (що було б логічно з міркувань безпеки) на стадіоні.

При цьому запущений ним сайт http://debaty2019.org.ua, де він пропонує всім охочим реєструватися, перенаправляє на сторінку, де навіть після "відвисання" нікому з нашої редакції не вдалося замовити квиток, який мав би прийти на електронну пошту. Ми пробували замовити квиток починаючи з 8-ї години ранку.

Ось остаточний результат, посилання не працюють коректно. Лого нагорі перенаправляє назад на сайт, лого внизу неактивне, і так далі.

13:31 це час до кінця сеансу замовлення квитків

Для порівняння, сторінка дебатів, запущена штабом Порошенка, перенаправляє на активну форму і чесно каже, від кого організовує роздачу квитків, а також чесно попереджує, що форму буде "розглянуто" (зокрема, для уникнення провокацій).

Нагадаємо, ще вчора ввечері у Порошенка повідомили про досягнення домовленості - однак тоді в штабі Зеленського це заперечили. Уночі ж Зеленський також оголосив про розповсюдження безкоштовних квитків на дебати на стадіоні.

Поширення квитків командою Порошенка тут, командою Зеленського тут


Безплатні квитки на концерт і дорога до Києва: команда Зеленського збирає підтримку до "Олімпійського" - ОПОРА

вибори-19 дебатл зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні