Зеленського вперше впіймали для інтерв'ю. Він не планує їздити на роботу велосипедом, як Голобородько (ВІДЕО)

Уночі з'явилося перше реальне інтерв'ю з Володимиром Зеленським. У Ютуб виклади дві частини. Перша частина вже зникла з каналу "Новини України". Про що в ньому йшлося?

Цитати зробили Цензор, а також Українська правда та Ліга.

кадр з видаленого чомусь відео

Зокрема, Зеленський начебто не хотів їхати на НСК "Олімпійський" для здачі аналізів, бо напередодні, за його словами, отримав повідомлення про провокацію, яка там готується.

"Я знаю пару лабораторій, які беруть аналізи. Eurolab. Знаю просто Пальчевського, це правда. Я знаю ще "Борис", знаю Мішу Радуцького. Я міг поїхати туди або туди. Пішов в одну з двох клінік, які я знав. Мені Міша Радуцький, до речі, подзвонив потім сказав: слухай, прийшов би до нас, у нас би не було, там, якихось помарок і помилок в довідках. Ну, дівчинка розхвилювалася, побачила стільки журналістів. Можна зрозуміти", - заявив він.

Зеленський повідомив, що не хотів їхати на НСК, бо отримав повідомлення про провокацію, що готується.

"Все це не гра і для мене серйозне рішення. На кону доля моя, моїх дітей, моїх батьків, моєї дружини, тому я не грав. Коли-небудь після всіх цих виборів на світло проллється інформація, як на НСК "Олімпійський" хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїду. Отримав таку секретну інформацію. Зараз я не готовий про неї говорити. Коли ви дізнаєтеся інформацію, ви мене зрозумієте", - поділився кандидат у президенти.

"Я дійсно не хотів їхати на НСК. Причина дуже проста: я не знав, що там будуть робити з моїм аналізом потім. Я нікого не звинувачую. Дивіться, може бути, інформація, яку я отримав за день до цього, - це брехня, тому я нікого не звинувачую і в поліцію не звертався", - уточнив він.

На питання про ставлення до пропозиції про незалежну лабораторію, запропоновану Володимиром Кличком, Зеленський зазначив: "Володя Кличко запропонував це не як великий спортсмен, а як людина, яка раптом почала брати участь у політичній грі. Це нехороша історія".

"Я взагалі не граю в спекуляції. Мені не потрібно доводити суспільству, що я не наркоман. Дивіться, я не є ним, і тому для мене все це було прикро, гостро, хворобливо. Але я сильний хлопець і не готовий, розумієте, міняти в принципі умови і свої позиції. Вирішуєте ви, чесно, за мене - або не заважайте. Тому що взагалі я не дбаю лише про свої інтереси, тому я так болісно сприймаю, це мене так ображає, це - повторні аналізи або ще щось.

Я просто така людина. Я сильна людина, але мені іноді боляче, тому, ви повинні мене зрозуміти, я готовий до будь-чого. Як кажуть журналісти, я ховаюся, я не ховаюся, коли зі мною по-людськи, хочуть говорити прямо, як чоловік з чоловіком, я не від кого не тікаю. Коли на мене не нападають, я ніколи агресивно не відповідаю. Я на все готовий. Готовий їздити на велосипеді, але для цього треба зробити в країні нашій безпечні вулиці, безпечне життя. Ми хочемо це зробити. Я, до речі, не впевнений на мільйон відсотків, що це буде завтра. Я не буду вам нічого обіцяти", - сказав кандидат у президенти.

Також Зеленський визнав, що він після обрання президентом НЕ їздитиме до місця роботи на велосипеді, як його персонаж Голобородько, бо вулиці небезпечні. Це очевидно, але частина виборців вважає, що президент Зеленський діятиме так, як діяв президент Голобородько в серіалі.

Відео другої частини

вибори-19 зеленський медицина

Знак гривні
Знак гривні