В Олімпійському кажуть, що дебати будуть - але натякають, що не все так просто

Судячи з обережних формулювань - можливо, кожен кандидат "дебатуватиме" окремо, може, й у різні дні. Нагадаємо, Порошенко запросив Зеленського на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський". 8 квітня Зеленський заявив: "Мої дебати з Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК" Олімпійський".

Штаби обох кандидатів узгодили формат дебатів: на НСК "Олімпійський" відбулася зустріч представників виборчих штабів кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента України Петра Порошенка.

Про це заявив заступник гендиректора комплексу Віктор Анісімов.

"Ми дуже раді, що організували зустріч представників кандидатів обох штабів на "Олімпійському", що відбувся плідний діалог. Ми виробили на сьогоднішній день формат заходів, які відбудуться і будуть проводитися кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного. Подробиці я розповісти не можу. З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це пов'язано з певними заходами безпеки, бо заходи відбуватимуться за участю глави держави і кандидата на пост президента України", - заявив він.

Цензор

вибори-19 дебатл зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні