Проект, що допоможе зрозуміти Всесвіт

Виходить новий український журнал про космічні дослідження. Тепер все, що ви хотіли дізнатися про космос можна прочитати на сторінках нового журналу “Space, The Universe & Everything”.

SU&E - це український проект, створений космічною компанією EOS за участі авторів науково-популярного журналу Куншт.

SU&E - це:
- сто сторінок науково-популярних текстів
- ілюстрації від культових українських художників
- актуальні новини космонавтики у форматі лонгрідів, інтерв'ю та інфографіки, а також у форматі One-Pager, який використовують астронавти, коли їм потрібно пригадати щось важливе у космосі.

В пілотному номері можна буде прочитати про екзопланети, штучний інтелект та використання 3D друку в космосі, дізнатися, чи можна вирощувати рослини поза межами Землі та що стоїть на заваді освоєння Місяця та Марсу, почитати інтерв’ю з дублером Леоніда Каденюка, Ярославом Пустовим і ще багато чого цікавого.

Дізнаватися актуальну інформацію та задавати питання також можна на сторінці видання у Facebook.

“Ми давно виношували ідею запустити подібний проект. На жаль, в нашому інформаційному просторі замало якісного та цікавого контенту про космос. Тим більше українською мовою, - каже Наталія Боротканич, координатор проекту з EOS. - Дуже хотілося змінити ситуацію, тож ми взялися за створення журналу. Впевнена, що попереду на нас чекає нова сторінка, на якій поруч із уже відомими українцями, вписуватимуть нові й нові імена тих, хто підкорюватиме космос під нашим прапором”.

Головний редактор Куншт, Кирило Бескоровайний пояснює, що під час роботи команду надихали твори Дугласа Адамса, звідси й назва - Space, The Universe and Everything. “Ми хочемо, щоб наш журнал став тим суперкомп'ютером, який шукатиме відповідь на запитання “У чому сенс життя”. Але замість “42” видасть більш зрозумілу відповідь”, - додає Кирило.

Space, The Universe & Everything можна попередньо замовити, заповнивши коротку форму на сайті видання. Перед виходом журналу з кожним клієнтом зв'яжеться логіст проекту та з'ясує деталі відправлення. Відправлення здійснюється післяплатою «Новою поштою». . Трохи згодом видавці обіцяють появу й електронної версії!

Компанія EOS Data Analytics надає унікальні сервіси в сфері пошуку, обробки та аналізу супутникових даних завдяки власному інструменту - хмарній платформі EOS Platform. Минулого року компанія взяла участь у реалізації проекту Світового банку щодо моніторингу використання сільськогосподарських земель. Центральний офіс компанії знаходиться в Каліфорніі, в Україні в EOS відкриті власні R&D центри.

Куншт - це науково-популярний журнал, що об’єднує довкола себе людей, які цікавляться наукою. “Вселенная. Пространство. Время” - видання про астрономію та космонавтику, яке вже 17 років висвітлює актуальну інформацію про дослідження Всесвіту.

змі космос

Знак гривні
Знак гривні