Експерти Зеленського з довкілля - бізнесмен і екс-суддя, звільнений за незаконні рішення щодо Автомайдану

Екологи вперше почули про "експерта" Зеленського з екології - а дослідивши його організацію, виявили цікаві речі.

Про це пише відоме НГО "Екологія - право - людина".

Команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського назвала експертів у ключових напрямках діяльності. Експертом з питань охорони довкілля названий очільник такої собі організації «Зелений фонд» Олег Бондаренко.

Відвідавши сайт організації http://greenfund.com.ua/, можна побачити, що, хоча організація зареєстрована у 2017 р., активізувалась сторінка у квітні 2019 року.

Оскільки члени організації декларують надання безкоштовної правової допомоги та ведення колективних позовів на захист екологічних прав громадян - активісти дослідили Державний реєстр судових справ. Знайшли дві справи проти Державного фонду майна, ніяк не пов’язані з охороною довкілля.

Проте дуже цікавою є неекологічна діяльність Голови правління фонду Бондаренка Олега Володимировича.

Він водночас є керівником різних організацій та підприємств, серед яких громадська організація «Вітчизна-Русь», назва якої говорять сама за себе.

Окрім того, він керівник таких промислових підприємств як ТзОВ «Ювелір Промінь», Інвестиційно-будівелька компанія «ЯРДО», ТзОВ «СІНТЕЗ ТЕХНОЛОДЖИЗ», «Схід-Схід», приватне підприємство «Шило-Сервіс».

Це викликає сумніви в можливості поєднання бізнес-інтересів з інтересами охорони Природи.

Заступником голови Правління є колишній суддя Максим Фролов, який відзначився під час Революції Гідності своїми рішеннями проти активістів Автомайдану. Його було позбавлено права бути суддею за порушення присяги.

Примітка. Інформація подана відповідно до даних https://clarity-project.info/edr/41214060. Оскільки ресурс надає дані зі збігом імені, прізвища та по батькові, записи можуть стосуватись різних осіб з ПІБ, що збігаються. Дані у новині уточнюються щодо керівника Зеленого Фонду.

екологія вибори-19 зеленський

Знак гривні
Знак гривні