Список призначень Зеленського отримано не від його штабу. Дехто зі списку відхрестився

Інформацію про кадрові призначення команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, оприлюднену в ЗМІ, отримало з власних джерел - а не від штабу - видання, що їх опублікувало.

Таємна робота журналіста з джерелами

Про це написав автор матеріалу, журналіст Юрій Смирнов в Facebook, якого цитує, зокрема, Укрінформ.

"Наше спілкування (зі спікерами штабу Зеленського - ред.) тривало більше години. Замість відповіді на поставлене заздалегідь запитання про 10 перших рішень мене заводили в нетрі проблем. А коли я просив сказати, як саме ця проблема вирішуватиметься і яким рішенням - то тут "або потрібен парламент", або "ми не можемо говорити", або "це знають інші експерти".

Смирнов зазначає, що в публікації написано, що інформацію щодо кадрових призначень він отримав не від спікерів штабу, а від власних джерел. "У статті не стверджувалося, що про кандидатури нам розповіли саме вони", - наголосив журналіст.

За його словами, під час розмови представники Зеленського часто відходили від поставленої тематики, коли він просив їх говорити саме про конкретні рішення, а не про існування проблем.

"Дуже часто спікери говорили, що "наші інші експерти знають, як це вирішити, але ми не можемо за них говорити. Ми говоримо тільки те, в чому розбираємося". Виникає питання: навіщо тоді ви про це взагалі говорите?" - зазначив Смирнов.

Він підсумував, що "щодо кадрових питань, то особисто я вважаю, що команда Зеленського сама винна, що журналістам за тиждень до виборів доводиться в неофіційних коментарях дізнаватися прізвища претендентів".

Штаб Зеленського спростував інформацію про нібито кадрові призначення в разі перемоги на президентських виборах.

Кого пророкувала Ліга?

Нібито Зеленський має намір у випадку обрання його президентом призначити керівником МЗС екс-міністра фінансів Олександра Данилюка, ГПУ – екс-прокурора США Марту Борщ чи екс-голову Національного антикорупційного управління Румунії Лауру Ковеші, СБУ – Ігоря Смешка.

Стаття ЛІГИ

Відхрещування

Екс-кандидат у президенти України, колишній глава Служби безпеки України Ігор Смешко не проводить переговорів про майбутні посади зі штабами кандидатів Петра Порошенка та Володимира Зеленського, які вийшли до другого туру президентських виборів.

Прес-секретар зазначила, що І.Смешко і в майбутньому не погодиться на жодні посади від кандидатів, які пройшли до другого туру виборів.

смешко скандал зеленський змі

Знак гривні
Знак гривні