Порошенко чекає на Зеленського на стадіоні 14 числа о 14:14

Кандидат у президенти Петро Порошенко призначив дебати на НСК "Олімпійський" на 14:14 14 квітня. Президент також пообіцяв прийти на офіційні теледебати 19 квітня в студію "Суспільного". Крім того, Порошенко згоден провести дебати на "Олімпійському" 19 квітня, але тільки не під час офіційних дебатів у студії "Громадського".

Про це на брифінгу повідомив речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Ми знаємо, що буде в графіку кандидата Порошенка 19 квітня о 20:00. Він має в цей час з'явитися на Суспільному телебаченні. Він точно там буде. Петро Порошенко також прийде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК "Олімпійський". І ще раз наполегливо повторює запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати", - сказав він.

Медведєв додав, що Порошенко готовий прийти на дебати в будь-який інший день, зокрема 19 квітня, якщо вони не будуть перетинатися з офіційними теледебатами.

Нагадаємо, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Зеленський також зажадав, щоб перед дебатами обидва кандидати здали аналізи. За його словами, це необхідно, щоб переконатися: на посаду президента не претендують ні алкоголіки, ні наркомани.

Порошенко прийняв виклик Зеленського на дебати на "Олімпійському".

4 квітня спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв заявив, що президент завтра о 9 ранку чекає в медичній частині НСК "Олімпійський" (Київ) кандидата в президенти Володимира Зеленського для здачі аналізів.

Пізніше Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати "незалежним арбітром" на дебатах між ним і Петром Порошенком.

5 квітня Зеленський в прямому ефірі здав аналізи в приватній клініці. Пізніше Порошенко здав аналізи на НСК "Олімпійський".

7 квітня Порошенко запросив Зеленського на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський". 8 квітня Зеленський заявив: "Мої дебати з Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК" Олімпійський".

Цензор

вибори-19 дебатл зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні