Хтось до в'язниці, а хтось взагалі. Чиновник Януковича анонсує зачистку патріотів та порохоботів після зміни Президента

"Друзі, думаю через кілька тижнів, крім зміни Президента, в країні почнуть відбуватися ще деякі процеси. Вони торкнуться ключових активістів, патріотів, тітушок, підконтрольних силовикам банд, порохоботов і створених на офшорні гроші лідерів думок.

Упевнений, вони почнуть потихеньку зникати. Хтось до в'язниці, хтось в еміграцію, хтось під диван, хтось в лікарню, а хтось взагалі.

Це об'єктивний процес, тому що вперше за п'ять років цю категорію непрацюючих елементів перестане підтримувати і фінансувати офіційна влада - президент, силовики, члени уряду і бізнес-партнери Порошенко ", - написав екс-замголови адміністраці Януковича, Андрій Портнов, у своєму телеграм-каналі.

За його словами, це почнеться після зміни влади, вже через кілька тижнів.

Від Текстів: Прямих доказів, що кампанія Зе пов'язана з Росією, ми не маємо. Тактика Росії - включатися всюди, де можна. Звичайно, вони намагатимуться впливати і на Зеленського, і невідомо, чи він це усвідомлює, і чи має захисні механізми. Хоча Зеленський-політик декларує проєвропейські цінності, за нього проголосувала частина прихильників Росії і Антимайдану - тож такі заяви можуть робитися для того, аби мобілізувати цей електорат. Зазначимо, що журналісти накопали інформацію про те, що особи, пов'язані з Портновим, робили офіційні пожертви на кампанію Зе. Штаб кандидата заперечив фінансову співпрацю з Портновим. Щодо погроз Портнова масовими репресіями заяви штабу Зе не було. Також Портнов разом із Лукаш у своєму Телеграм-каналі дають публічні поради, як треба діяти членам комісій від Зеленського.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

вибори-19 портнов зеленський

Знак гривні
Знак гривні