Авто, на якому приїхав Зеленський, належало Коломойському, а нині записане на його соратника (ФОТО)

Народний депутат від БПП Володимир Ар'єв заявляє, що автомобіль, на якому кандидат у президенти Володимир Зеленський приїхав на аналізи, належало олігарху Ігорю Коломойському, а нині належить людині з медіа-бізнесу групи "Приват".

Про це він написав у Facebook.

"І на завершення теми дня, вишенька на торті чи кришечка на баночці: автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи. АА2531ТА MERCEDES-BENZ S 600 2003 року випуску, № кузова: WDВ2201761А366372. З 28.10.2017 власник: Міндич Тимур Михайлович, куратор медіа-бізнесу в групі Приват", - написав Ар'єв.

"З 23.03.2017 до 27.10.2017 року власник: Коломойський Ігор Валерійович", - додав нардеп від БПП.

"Українська правда" звернулася з цього приводу до МВС, однак там повідомили, що ніяк цю інформацію підтвердити чи спростувати не можуть, бо це приватна інформація.

"Але з точки зору закону, людина може їздити на будь-якому авто, будь-якої форми власності (чи воно на кума, чи на свата), аби воно не крадене, не залучене в інших злочинах", - сказав речник МВС Артем Шевченко.

Згідно з витягом з Єдиного державного реєстру МВС України, авто Mercedes-benz S 600 2003 року випуску, щоправда, без зазначення номерів, дійсно зареєстроване на людину з ім'ям Міндіч Тимур Михайлович.

За даними ЗМІ, Міндіч – це соратник Коломойського, він має частку у наближених медіаструктурах. Також повідомлялось, він був на дні народження Коломойського у Женеві в лютому 2018 року.

зеленський вибори-19 курйоз коломойський

Знак гривні
Знак гривні