Хитрий план: Зеленський запропонував ведучою на стадіонний дебатл Тимошенко

Кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував екс-кандидату в президенти Юлії Тимошенко стати "гарантом чесних правил" на його дебатах із Петром Порошенком.

"Петро Порошенко прийняв мій виклик на дебати. Тон розмови різко змінився. Що ж, пане президенте, ваші недолугі вибачення я приймаю, я людина проста. Щодо третини громадян України, нехай українці вирішують самі. Ці дебати – це шанс об'єднати Україну і прославити на весь світ як вільну, демократичну країну", – сказав він.

"Для уникнення тиску, провокацій, адміністративного тиску, ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце в першому турі та не підтримали жодного з кандидатів, чи зможете ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах? Чекаю на відповідь протягом 24 годин. Подумай. Те", – додав Зеленський.

Зазначимо, що у четвер Юлія Тимошенко у себе в Інстаграмі опублікувала відео, на якому вона грає у настільний теніс. Підпис до відео – "Сильні не здаються. А підбори не завада перемозі". Як відомо, в день голосування 31 березня у штабі Зеленського також був стіл для настільного тенісу.

Також у четвер під час сесійного засідання Київської міської ради 4 квітня активісти сфотографували кількох депутатів, зокрема партії "Батьківщина", з наліпками на телефоні "Зе!Команда".

Зазначається, що з такою наліпкою вдалося сфотографувати депутата "Батьківщини" Тетяну Меліхову, яка була на цих виборах довіреною особою кандидатки у президенти Юлії Тимошенко.

Повідомляється, що крім Меліхової, активісти зафіксували із аналогічною наліпкою ще одного депутата-прогульника від "Батьківщини" Сергія Римаренка.

Пізніше Меліхова написала пост на своїй сторінці у Facebook, у якому натякнула, ніби не одразу помітила наліпку на своєму телефоні та що начебто це був "чийсь невдалий жарт".

"Всім доброго дня! Хочу внести ясність в ситуацію з приводу фото з "Зе-наліпками" на телефонах деяких депутатів Київради, яке розповсюджується по мережі. Ці наліпки були зняті одразу після того, як були помічені власниками телефонів. Чийсь невдалий жарт був підхвачений і роздутий", – стверджує депутатка.

При цьому Меліхова відхрестилася від підтримки Зеленського:

"Так от, для тих, хто намагається "перефарбувати" мене особисто в зелений колір, заявляю: Я не підтримую жодного кандидата, крім Тимошенко Юлії Володимирівни!"

За матеріалами УП

порошенко вибори-19 зеленський дебатл говорильня тимошенко

Знак гривні
Знак гривні