Росія почала ракетні навчання в окупованому Криму

Росія розпочала ракетні навчання в окупованому Криму. Підрозділи зенітно-ракетного полку зі складу армійського корпусу Чорноморського флоту розпочали виконання завдань польового виходу біля аеродромів Саки та Кача в Криму.

"Понад 300 зенітників зенітно-ракетного полку розпочали виконання комплексу навчально-бойових завдань, серед яких розгортання і заняття вогневих позицій, підготовка до відкриття вогню, а також відпрацювання дій з розвідки цілей", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зазначається, що основною метою тижневих навчань є відпрацювання злагодженості розрахунків і батарей полку під час організації оборони важливих об'єктів інфраструктури від засобів повітряного нападу умовного противника з виконанням електронних пусків.

Для тренувань бойових розрахунків щоденно залучаються фронтові бомбардувальники Су-24М, літаки Ан-26, Бе-12 та вертольоти морської авіації.

Також повідомляється, що в понеділок стартували навчання військових сил ППО щодо захисту Чорноморського узбережжя в Краснодарському краї РФ. Понад 1,5 тисячі військовослужбовців зі складу бойових розрахунків зенітно-ракетної бригади розгорнуто на полігоні Молькіно під Краснодаром.

Цензор

росія окупація крис агресія анексія

Знак гривні
Знак гривні