Тимошенко: було б чудово бути з Гриценком (+ІНФОГРАФІКА)

Юлія Тимошенко заявила, що "було б чудово бути з Анатолієм Гриценком в одній демократичній команді після політичних перегонів".

"Я думаю, що Анатолій Гриценко - це серйозний політик, доволі розумна людина. І може бути по-різному: ми можемо після всіх політичних перегонів з ними бути або разом, в одній демократичній команді (це було б чудово), або ми можемо бути опонентами. Але й у першому, і в другому випадку це буде цивілізована європейська співпраця або цивілізована європейська конкуренція ", - заявила Тимошенко в інтерв'ю Гордону, передає Цензор.


До кого "перетечуть" голоси в другому турі? (ІНФОГРАФІКА)

Як раніше показували ТЕКСТи, Тимошенко, схоже, конкурує в першу чергу з іншим відомим популістом Ляшком - це збігається і з тим, що обоє популярні серед бідніших людей.

Виборці Порошенка збігаються частково з виборцями Гриценка. Ну, й обоє популярні чим більше на захід, як ми вже показували в іншій інфографіці.

Натомість голоси самого Гриценка перетікають до Ігоря Смешка, а з тих, хто має шанси на другий тур - чомусь до Тимошенко, вже потім до Порошенка і в останню чергу до Зеленського.

Все у вигляді таблиці - на сторінці 33 звіту КМІС.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

порошенко вибори-19 зеленський тимошенко інфографіка гриценко

Знак гривні
Знак гривні