Приватна охорона Медведчука затримала журналістів-розслідувачів - а 112 канал та NewsOne раптом дізнались і приїхали це знімати! (ФОТО)

Журналістів проекту "Наші гроші" Марію Землянську, Максима Опанасенка й оператора Кирила Шапаря затримали під час зйомок на території Пущі-Водиці люди, які виявилися співробітниками охоронної фірми "Шторм", пов'язаної з Віктором Медведчуком.

Про це повідомив у Фейсбуці журналіст Опанасенко.

Він розповів, що група знімала за допомогою коптера об'єкт у Пущі-Водиці. Роботу вже закінчили, коли до них під'їхав чорний Mitsubishi, що належить, за даними журналіста, охоронній фірмі "Шторм".

Співробітники "Шторму" викликали поліцію та вимагали затримати журналістів, хоча поліцейські не бачили причин для цього.

Пізніше на місце події приїхали знімальні групи каналів "112" і NewsOne.

"І тут сталося найкрутіше! На машині "Шторму" приїхала знімальна група телеканалу "112". Журналістка Валерія нібито отримала важливу інформацію про затриманих злочинців і зреагувала на виклик. Ще раз. На машині фірми охорони Медведчука приїхали журналісти "112-го". Я все, звичайно, розумію. Але... І коли здавалося, що вже нічого абсурднішого статися не може, приїхала знімальна група NewsOne. З тими ж аргументами. Щоправда, дізнавшись, що ми з "Наших грошей", журналістка натягнула на чоло капюшон", - написав Опанасенко.

"Усі разом ми дочекалися юриста "Шторму", який заявив, що нас затримав. І викликав слідчо-оперативну групу. В результаті на нас з'їхалося чотири екіпажі копів. Взяли пояснення ... і відпустили з миром", - додав журналіст.

медведчук маразм курйоз змі

Знак гривні
Знак гривні