Упс. Команда Зеленського помилилась у ПРОРАХУНКАХ, наобіцявши вчителям зарплати по 4 тисячі доларів

Радник міністра освіти Іванна Коберник стверджує, що експерти з команди кандидата у президенти Володимира Зеленського помилилися на кілька порядків, пообіцявши підняти зарплату вчителів до $4000.

Команда Зе зібрала експертів, все обговорила і порахувала, що вчителям легко можна підняти зарплату до 4 тис доларів. За їхніми, озвученими в ролику, підрахунками, на це потрібно "лише" 200 млн дол на рік. Беремо калькулятор і перевіряємо: 500 тис вчителів (округлено) множимо на 4 тис доларів і отримуємо 2 млрд дол на місяць", - пише Коберник, коментуючи розміщене на каналі Зеленського в YouTube відео.

"Знавці шкільних програм, підкажіть - це арифметична дія для якого класу завдання? Нулі в якому класі вчать рахувати? Про інші чинники, що мають стосунок до встановлення зарплат, просто мовчимо, там це схоже непосильне завдання...", - підводить підсумок радник міністра освіти.

У коментарях під відео прес-служба Зеленського визнала, що "експерти" допустили помилку.

"Визнаємо, що експерт помилився в ПРОРАХУНКАХ. Для забезпечення гідної зарплати вчителям, знадобиться значно більший бюджет", - визнали в штабі кандидата в президенти.

Цензор

освіта вибори-19 курйоз зеленський школа

Знак гривні
Знак гривні