Працівників Київзеленбуду просять хвалити свою роботу і керівника в соцмережах

На думку піарників, кияни не помічають «зеленбудівської» краси в місті саме через скандали з керівництвом.

У КО «Київзеленбуд» розіслали листа співробітникам, в якому від імені «колег та прес-служби» просять публікувати схвальні пости про роботу підприємства у соцмережах. Фото листа потрапило до «КиевВласть», - передає Хмарочос.

«Ми займаємось дуже важливою для нашого улюбленого міста справою, благоустроєм парків та скверів, висаджуємо квіти та дерева, і для нас образливо та неприємно, що на тлі таких спекуляцій громадськість не помічає, що гуляє вона і насолоджується красою та чистотою парків і скверів завдяки зусиллям простих працівників “Київзеленбуду”», — такий посил просять закласти працівників у свої пости. У публікаціях також попросили не використовувати формулювань з листа.

У листі повідомляється, що негативні публікації в ЗМІ про роботу «Київзеленбуду» є неправдивими і дискредитують зокрема в.о. гендиректора організації — Наталю Бєлоусову. Тому працівникам бажано розповісти про деталі корпоративної культури в організації, схвалити рішення керівництва і також зазначити, що компанія розвивається завдяки в.о. гендиректора.

Наразі невідомо, чи розглядають у компанії інші способи налагодження зв’язків з громадськістю.

Нагадаємо, восени «Київзеленбуд» похвалився засохлими після кронування деревами. Нещодавно КО також встановила на Березняках металеве дерево для «пристрасних поцілунків».

київ курйоз

Знак гривні
Знак гривні