Секретар РНБО продовжує воювати з гендером (+ВІДЕО Телебачення Торонто)

Як відомо, раніше секретар Ради Національної безпеки натякав, що вбачає загрозу національній безпеці в поліморфному гендер-флюїді:

Турчинов виступив проти терміна "гендер" у законодавстві: "спроби підмінити дві споконвічні статі сотнями вигаданих гендерів суперечать Конституції", - каже він.

"Як можна зберегти країну і наш народ від руйнування, деморалізації, аморального розкладання? Для цього є тільки один історичний досвід - будувати країну на вічних євангельських цінностях. Тільки цей шлях є єдино можливим для величі і процвітання. В основі цього фундаменту повинні бути віра, відповідальність і благословенна Богом сім'я", - заявив голова РНБО.

"Тому спроби підмінити в українському законодавстві, нормативно-правових актах дві споконвічні людські статі сотнями вигаданих гендерів суперечать нашій Конституції, християнській моралі і є наступом на наші традиційні цінності", - заявив він.

Нагадаємо, Україна вже багато років не може ратифікувати Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству над жінками та домашньому насильству (Стамбульську конвенцію) через гендерне питання.

Представники релігійних організацій і прихильники традиційних цінностей вважають, що в цій конвенції міститься нав'язування гендерної ідеології, і виступають категорично проти. "Гендер підміняє собою звичне поняття біологічної статі, яке визначається за первинними статевими ознаками, новою гендерною ідеологією, яка дає волю людині самій вибирати собі "гендер" і відповідну соціальну роль", - заявили нещодавно в Раді церков.

Два роки тому спроба ратифікувати Стамбульську конвенцію провалилася, але в грудні 2018 року президент Петро Порошенко знову порушив це питання і закликав ратифікувати конвенцію.

Текст: ЛБ

турчинов маразм

Знак гривні
Знак гривні