Під час свідчень у Конгресі екс-адвокат Трампа назвав його расистом і аферистом

Під час виступу в Конгресі Майкл Коен розповів про брехню Дональда Трампа. Колишній адвокат президента США Дональда Трампа назвав свого екс-клієнта расистом, аферистом і шахраєм.

"Я свідчу, щоб забезпечити захист моєї сім'ї від загроз президента", - заявив Коен на слуханнях в наглядовому комітеті Палати представників Конгресу США в середу, 27 лютого, - пише Німецька хвиля.

За словами Коена, йому соромно за те, що він прикривав дії Трампа. Коен додав, що ще до президентства Трамп знав, що WikiLeaks під час виборчої кампанії 2016 оприлюднить дані з листування демократів, зокрема ті, що компрометують Гілларі Клінтон.

Коен також розповів, що Трамп ображав афроамериканців. Це було, коли Барак Обама був президентом США.

Перед виступом Коена в комітеті депутати-республіканці відзначили, що його заяви будуть недостовірними. Дональд Трамп також звинувачує свого екс-адвоката у брехні.

Нагадаємо, низку кримінальних справ було порушено стосовно Коена на початку 2018 року. У серпні минулого року він уклав угоду зі слідством і визнав свою провину. Його засудили до трьох років позбавлення волі. Коену інкримінували ухилення від сплати податків, а також виплату грошей за мовчання екс-порнозірці Стормі Деніелс, яка мала стосунки з Трампом.

сша скандал трамп

Знак гривні
Знак гривні