Реакції соцмереж на недопуск MARUV на Євробачення (ОГЛЯД)

Вчора ввечері було оголошено, що співачка Анна Корсун, відома як Maruv, яка перемогла на національному відборі на Євробачення, на конкурс не поїде.

Позиція Супільного:

Суспільний мовник (ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України") та співачка MARUV, яка перемогла в національному відборі на Євробачення, не дійшли згоди щодо участі в пісенному конкурсі Євробачення-2019 через низку причин.

Її виступ високо оцінили музичні експерти, представники шоу-бізнесу та глядачі. Однак у виконавця, який представлятиме Україну на міжнародній арені, також є зобов’язання: після підписання договору з ПАТ "НСТУ" на час конкурсу виконавець стає культурним амбасадором України та доносить не лише власну музику, але також стає виразником думки українського суспільства в світі. Після проведених перемовин ПАТ "НСТУ" та співачка MARUV не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі.

Позиція Maruv

"Відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі на промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені."

В уряді наполягають, що це через гастролі в Росії


Думки соцмереж розділилися

музика скандал

Знак гривні
Знак гривні