Свіжий рейтинг КМІС: іще більше виріс Зеленський, знов упала Тимошенко (ІНФОГРАФІКА)

Кандидата в президенти та шоумена Володимира Зеленського мають намір підтримати понад чверть українців (26,4%), які планують голосувати на президентських виборах. На другому і третьому місцях у рейтингу – чинний глава держави Петро Порошенко (18%) та лідерка Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко (13,8%).

Про це свідчать результати опитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) з 8 по 20 лютого 2019 року, - передає Громадське.

Крім того, 10,9% опитаних, які вирішили йти голосувати, готові підтримати члена «Опозиційної платформи — За життя» Юрія Бойка, 6,4% — лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, 6,3% — лідера Радикальної партії Олега Ляшка, 3,1% — кандидата від «Опозиційного блоку — партії миру і розвитку» Олександра Вілкула. Будь-кого з інших зареєстрованих кандидатів підтримує менше 3% респондентів.

Підкреслимо: за цим опитуванням, 30.5% не визначилися.

Нагадаємо, ТЕКСТи ведуть і оновлюють агреговані рейтинги всіх опитувань, яким можна довіряти. На них видно також динаміку:


АГРЕГОВАНІ РЕЙТИНГИ всіх гідних довіри опитувань

Ось рейтинг без останнього опитування – його ми додамо упродовж кількох годин.

Збірні дані різних опитувань показують, як плавно росте рейтинг Прошенка, різко – рейтинг Зеленського, і поступово падає рейтинг Тимошенко

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

порошенко вибори-19 рейтинг зеленський тимошенко

Знак гривні
Знак гривні