Хамськи припарковане авто в Києві пересунули без евакуатора - каром (ВІДЕО)

На бульварі Вацлава Гавела, 8А неправильно припаркований автомобіль Citroen пересунули без евакуатора, за допомогою маленького навантажувача.

Повідомляється, що автівка на «єврономерах» заважала проїзду інших машин на прилеглу територію. Примітно, що там розташована Київська міська митниця ДФС, - уточнює Хмарочос.

Як видно, Citroen перемістили на газон поряд.

ВІДЕО

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набув чинності новий закон про паркування. Утім, закон дозволяє евакуацію лише за умови фото- і відеофіксації сертифікованим приладом, якого поліцейським не видали. Крім цього, Київрада має ще внести зміни до деяких міських положень і документів. Мер Києва Віталій Кличко описав цей процес як «ходіння по муках».

Водночас з першого лютого на вулиці Києва мали вийти перші інспектори з паркування, які моніторитимуть ситуацію в тестовому режимі. У квітні обіцяють перейти до другого етапу реформи – інспектори почнуть здійснювати фотофіксацію порушень і виписувати штрафи. У травні, на третьому етапі, почнуть застосовувати евакуацію припаркованого з порушеннями транспорту.

київ курйоз автомобілі

Знак гривні
Знак гривні