В Херсоні назвали вулицю на честь Гандзюк

У Херсоні вулицю Лютеранську перейменують на вулицю імені радниці міського голови міста, активістки Катерини Гандзюк. За відповідне рішення проголосували депутати міськради міста 22 лютого. Перейменування вулиці підтримали 38 депутатів, - передає Громадське.

Також на сесії ухвалили рішення надати ділянці на розі вулиць Купецької та Мостової статус скверу та назвати його іменем учасника Революції Гідності та волонтера Дениса Лошкарьова. Він загинув від кулі снайпера під Маріуполем 15 грудня 2018 року.

31 липня в Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на радницю міськголови Херсона кислоту. Катерина Гандзюк потрапила до реанімаційного відділення. 4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні.

Гандзюк критикувала обласне управління Нацполіції Херсонщини й інші органи влади.

Восени 2017-го вона у дописі на Facebook звинуватила начальника Управління захисту економіки Нацполіції в області Артема Антощука у вимаганні від міської влади хабара — 3% від сум усіх підрядів і тендерів.

Відтак Антощук написав заяву «заднім числом», що йому нібито пропонували хабар. А згодом правоохоронці прийшли з обшуками на роботу до самої Гандзюк.

Напад на Гандзюк сколихнув українське суспільство.

херсонщина гандзюк кримінал

Знак гривні
Знак гривні