У центрі Львова обвалився триповерховий цісарсько-королівський будинок (ФОТО)

"14 лютого о 18:15 у м. Львів на вулиці Личаківській у неексплуатованій частині триповерхового житлового будинку сталося обвалення (зруйновано основні стіни, міжповерхове перекриття). Проводяться роботи з розбирання будівельних конструкцій. Попередньо, жертв і постраждалих немає", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Зараз вирішується питання про тимчасове відселення жителів житлової частини будинку. До ліквідації наслідків обвалення від ДержНС залучено 17 осіб та 3 одиниці техніки.

Будівля, де стався обвал, не є пам'яткою архітектури. Будинок, який межує з аварійним, без постійних жителів, вони проживають тільки в одній квартирі, яка буде відселена, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Мерія має намір притягнути до відповідальності власника приміщень, який придбав їх на аукціоні в 2015 році з умовою забезпечення належного стану. Також у п'ятницю, 15 лютого, в мерії відбудеться засідання міської комісії ТЕБ і НС щодо цієї ситуації.

Нагадаємо, 1 лютого у Львові на вулиці Дорошенка елемент фасаду будівлі впав на перехожого. Постраждалий чоловік потрапив до лікарні.

Львів скандал архітектура

Знак гривні
Знак гривні