Показовий розіграш. За обіцяну платню на мітинг кандидата, якого не існує, прийшли та скандували гасла сотні людей (ВІДЕО)

Пранкер заради розваги й експерименту організував у Києві багатолюдний «передвиборчий» мітинг. За задумом, «мирна акція підтримки» була присвячена кандидату в президенти Сергію Філатову.

Учасники не лише прийшли, але й активно скандували гасла на підтримку кандидата, стрибали та вишиковувалися у шеренгу.

Мітинг, який кандидат так і не відвідав, зібрав неочікувано багато людей, - передає Хмарочос. - За підрахунками, в певний момент їх назбиралося 250 осіб.

За участь пропонували 1000 гривень, оголошення розмістили на OLX. Оголошення розмістив пранкер Олексій Уткін, який має власний ютуб-канал.

«Коли ми питали деяких, чи готові вони ще за 500 гривень проголосувати за кандидата, дехто навіть захотів привести натовп друзів. За окрему плату, звісно ж», – розповів пранкер.

За мітингом пранкери спостерігали через міські веб-камери:

На відео також можна послухати, як прямо під час заходу та після нього команда пранкерів телефонувала учасникам дізнатися думку про кандидата і сам захід.

Зокрема, питали, чи влаштовує громадян ідея Філатова ввести міжвидові шлюби. «Я так скажу: коханню не накажеш. Я не проти. Ми хочемо йти в Європу», – відповідали учасники акції по телефону.

Вважали правдивою також обіцянку видобувати корисні копалини на Місяці. "На відміну від інших, цей кандидат каже правду", - заявляли учасники.

Видання також зазначає, що учасникам «могли й не заплатити».

вибори-19 курйоз

Знак гривні
Знак гривні