Вакарчук нагадав Зеленському зв'язок з Коломойським (ВІДЕО)

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає нечесним заклик боротися з олігархами, коли сам пов'язаний з олігархом. Так він прокоментував своє ставлення до кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це він розповів у інтерв'ю шеф-редакторці ЛБ Соні Кошкіній:

"Коли ти говориш, що треба боротися з олігархами, але водночас сам пов'язаний з олігархом, то неважливо, яке твоє прізвище, неважливо, чий ти кандидат. Ти кажеш неправду", - сказав Вакарчук, натякаючи на те, що шоумен активно працює на каналі, який належить бізнесмену Ігорю Коломойському.

Також музикант вважає, що необхідно провести дебати між усіма кандидатами в президенти, щоб дізнатися про них більше як про політиків.

"Я дуже мало можу сказати щось про Зеленського-політика. Я сподіваюся, що всі кандидати в президенти проведуть ці два місяці так, щоб ми могли про них якомога більше сказати як про політиків. Я вважаю, що для цього дуже важливою і необхідною умовою є проведення теледебатів або просто дебатів усіх кандидатів у президенти. Це було б чесно і відповідально перед виборцями. Я дуже хотів би, щоб виборці вибирали своїх фаворитів, орієнтуючись на справи і співвідношення слів і справ", - зазначив Вакарчук.

Разом з тим, відповідаючи на питання, чи готовий Вакарчук виступити на можливій інавгурації Володимира Зеленського, він спочатку заявив, що не "коментує кандидатів у президенти", а потім додав:

"Я не виступаю на інавгурації тих, хто мене запрошує. Я виступаю там, де мені хочеться виступати", - резюмував Вакарчук.

вакарчук вибори-19 коломойський

Знак гривні
Знак гривні