Прямо в Києві викрили 4-поверхову порностудію (ФОТО)

31-річний киянин орендував під порностудію 4-поверховий будинок. Поліція затримала організатора, адміністраторів і декількох дівчат.

Оперативники спільно зі співробітниками слідчого управління провели чотири санкціоновані обшуки за місцем проживання організатора, в автомобілі, в місці, де відбирали дівчат, і в приватному будинку, де працювала порностудія.

31-річний киянин орендував чотириповерховий будинок, зловмисник обладнав інтернет-порностудію спеціальною технікою: освітлювальними приладами, веб-камерами, комп'ютерами та спеціальними меблями.

За цим фактом слідче управління поліції розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

П'ятьох учасників злочинної групи затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру.

Суд обрав їм запобіжний захід: організатору - у вигляді домашнього арешту, а іншим - особисте зобов'язання. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Лівий берег

київ кримінал

Знак гривні
Знак гривні